U kunt niet tot bij ons komen?

Wij hebben verschillende opties voor wie niet tot bij ons kan raken. In sommige gevallen kunnen wij oordelen dat een bepaalde optie niet geschikt is voor uw specifieke probleem. Zo is hulp op afstand enkel mogelijk met een stabiele internetverbinding en komen wij enkel beperkt aan huis in regio Oostkamp, Ruddervoorde, Torhout. Lees meer hieronder….

Hulp op afstand

U installeert een klein programmaatje dat ons in staat stelt uw computer vanuit ons kantoor over te nemen. U krijgt van het programma een ID en een wachtwoord. U geeft ons (na afspraak) beide nummers door. Wanneer u het programma sluit is de code niet meer geldig. Wij kunnen dus nooit twee keer met dezelfde code uw pc overnemen. Dat maakt dit systeem uitermate veilig.

Hoe gaat u te werk?
Contacteer ons via mail of telefoon voor een afspraak. Intussen kunt u alvast de hulp op afstand software downloaden via www.hulpopafstand.be

Pickup & return

Sommige problemen vereisen een nazicht in ons atelier. Wanneer u uw laptop of computer niet zelf kan brengen, kunnen wij deze ophalen en terugbrengen. Dit kan enkel in de regio Oostkamp, Ruddervoorde, Wingene, Zedelgem. Beperkt ook in regio Brugge en Zwevezele (vraag na of een afhaling mogelijk is).

Neem contact op om een afhaling in te plannen. Doe dit bij voorkeur via e-mail en geef uw adres mee.

Hulp aan huis

In beperkte mate kunnen wij de problemen ook bij u thuis komen oplossen. We doen dat enkel bij problemen die specifiek liggen bij apparatuur in huis. Bijvoorbeeld slechte verbinding met het internet. Omdat huisbezoeken zeer tijdrovend zijn, beperken we ons enkel tot regio Oostkamp, Ruddervoorde en in beperte mate ook de aangrenzende regio’s Zedelgem en Torhout. Als we van oordeel zijn dat het probleem specifiek aan uw toestel ligt dan zullen we eerder opteren voor de pickup & return service (zie hierboven uitgelegd). De reden daarvoor is heel eenvoudig. Het is goedkoper voor u, maar ook handiger voor ons. In ons atelier hebben we namelijk alle nodige tools en materialen aanwezig, waardoor we vermijden dat een tweede bezoek nodig is.