Voor onze jarenlange klant ‘Kruidenweide‘ lanceren wij vandaag een gloednieuwe webshop. In het jaar 2016 lanceerden wij al hun eerste webshop, maar na 7 jaar werd het tijd voor een grondige vernieuwing. Het hele systeem is op de schop gegaan en vandaag kunnen wij met trots deze nieuw, moderne webshop aankondigen.

We hopen met deze vernieuwde shop nog beter in te spelen op de noden van vandaag. Daarbij denken we specifiek aan de verbeterde interface voor mobiele toestellen, maar ook een betere zoekfunctie en snellere weergave voor wie snel iets wil zoeken.

We kiezen oof voor een full screen look en niet meer de beperkte weergaven in een gecentraliseerd kader. Dat maakt ook de aanpassing van schermgroottes eenvoudiger.

Meer over Kruidenweide

Marc Schalembier is de bezieler van Kruidenweide. Al van jongsaf gepassioneerd in het leven van de honingbij en als imker werd hij geconfronteerd met diverse plantensoorten, waarbij hij zich is gaan verdiepen.

Zijn grootste interesse gaat uit naar het gamma wilde kruiden waaruit kruidenmengsels, etherische oliën en  plantentincturen  gewonnen worden.

En deze passie brengt hij al bijna 30 jaar over op lokale markten, waar de vraag naar hoogwaardige crèmes op basis van kruiden alleen maar toenam de voorbije jaren.

Later werd ook een assortiment van plantentincturen uit biologische teelt en een volledig gamma paardenmelkproducten werden aan mijn gamma toegevoegd.

In 2016 werd zijn enorme productgamma in samenwerking met Jave Computers naar het wereldwijde web gebracht. Dat bleek direct een schot in de roos. Nu 7 jaar later en vele verkopen later vieren we dit met een gloednieuwe webshop.

Bekijk het zelf op www.kruidenweide.be