Booking systeem voor uw B&B of hotel…

U bent eigenaar van een klein hotel, vakantiewoning of een bed & breakfast? U bent zonder twijfel actief op Booking.com of Airbnb.  Dat zijn geweldige platformen, daar bestaat geen discussie over, maar ze nemen ook een deel van uw winst met commissiekosten.

Wist u dat veel potentiële gasten eerst zoeken op de grote platformen, maar daarna toch vaak nog even naar de website van het verblijf surfen? Dit in de hoop betere voorwaarden te krijgen als ze rechtstreeks bij u boeken. En gelijk hebben ze!

Om die reden is het aangewezen ook een goede bookingmodule op uw website te installeren. En daar kan Jave Computers u bij helpen.

Door een combinatie van systemen en plug-ins hebben wij een universele oplossing gemaakt voor klanten die reeds een website door ons lieten ontwikkelen, maar ook een standalone versie voor wie reeds een website heeft. En het beste van alles is…. Geen commissiekosten op uw boekingen.

Kalender

Beschikbaarheidskalender per kamer

De gasten kunnen per kamer/verblijf nazien wanneer deze beschikbaar is. Ook de wisseldagen worden weergegeven (indien gewenst) zodat u geen gasten mist op de wisseldag.

Gegevens

Formulier voor klantgegevens & meertalig

Via een modulair instelbaar formulier kunt u alle gegevens van uw klant opvragen. U kiest zelf welke gegevens u wil vragen. Ook extra optie’s (sauna? Fietsen? Ontbijt?) zijn mogelijk. Is uw site meertalig, dan is het formulier dat ook!

Prijzen

Flexibele prijsinstellingen

De prijzen voor uw kamers zijn flexibel in te stellen. Zo kunt u gerust andere prijzen hanteren voor de weekends of voor het hoogseizoen en het laagseizoen.

Duidelijk

Duidelijke prijsaanduiding en notificatiemails

Na het selecteren van het aantal nachten en het invullen van de gegevens, krijgt de klant een volledig en duidelijk overzicht van de totaalprijs. Dat bespaart u het beantwoorden van talloze vragen via e-mail. Na het bevestigen van de boeking krijgt de klant ook een overzicht via e-mail.

Online betalen

Betaalplatform voor online betalen

Het is mogelijk een online betaalplatform te gebruiken zodat uw klant onmiddellijk kan betalen. Het is ook mogelijk om ofwel enkel een voorschot aan te rekenen of de keuze te laten om pas te betalen bij aankomst. Alles is instelbaar volgens uw wensen. Voor het betaalsysteem werken wij samen met Mollie BV. U kunt hierdoor alle nationale en internationale betaalmethoden aanvaarden.

Beheer

Beheer uw boekingen online

Via een administratiepaneel beheert u uw boekingen en beschikbaarheden. Eenvoud is hier de sleutel. Per kamer regelt u alles in één tabblad. U behoudt de controle om boekingen te weigeren of te aanvaarden. De klant wordt automatisch op de hoogte gebracht.

Synchroon

Compatibel met booking.com, airbnb, ...

Niets zo vervelend als op 3 plaatsen uw beschikbaarheden aan te passen bij een boeking op één van de platformen. Het systeem dat wij gebruiken kan uw kalender synchroon houden met booking.com, airbnb, homeaway, google calendar, … Het maakt niet uit waar uw gast de booking maakte.

Support

Wij zijn nooit ver weg!

Dienstverlening is ons handelsmerk. In de jaarlijkse onderhoudskosten is support altijd inbegrepen. Raakt u er niet aan uit? Mail of bel ons en we lossen het voor u op.

Systeem

Stand alone of volledige integratie

Er zijn twee mogelijke formules. Wie een website bij Jave Computers liet ontwikkelen vanaf 2019 kan opteren voor een volledige integratie in de bestaande website. Geen website bij ons, geen probleem. We hebben een volledige losstaand systeem, waarbij u een ‘booking’ knop kunt voorzien op uw eigen site (ev. per kamer).

Via onderstaande knop kunt u een demo boeking doen via een demo opstelling.

Onze prijzen

Standalone

400*excl. BTW
  • * Eenmalige setupkost
  • Onderhoud: € 300 excl. BTW/jaar**
  • ** pas vanaf 1 jaar na oplevering
  • Support inbegrepen

Integratie bestaande klant

250*excl.btw
  • * Eenmalige setupkost
  • Onderhoud: € 0 excl. BTW/jaar**
  • ** verrekening met bestaande onderhoudkost.
  • Support inbegrepen