Onze verhuurafdeling voor beamers, klankinstallatie, schermen, laptop enz….. streeft altijd naar meer flexibiliteit en verbetering.

Tot nu toe kon je bij ons tot 23 uur reserveren om de volgende dag af te halen.
Toch kregen we nog vaak de vraag om nog dezelfde dag te kunnen afhalen als last minute oplossing.

Nu zetten we een stap in die richting en maken we het op vele dagen mogelijk om nog dezelfde dag iets af te halen. We testten dit systeem al even succesvol uit sinds oudejaar en voeren het nu definitief in.

Door de activiteiten met de computerafdeling zijn wij niet permanent te plaatse op de afhaal locatie, waardoor Inzetten op een ‘winkelsysteem’, waar je gewoon zomaar even kan binnenspringen vooralsnog niet mogelijk.

We blijven inzetten op ons 24/7 afhaalsysteem, waarbij u zonder onze tussenkomst uw producten 24/24 en 7/7 kan afhalen.

Wat komt er nu extra bij?

Vanaf nu zult u zo goed als elke dag van de week en ook op zaterdag en zondag een extra afhaaloptie zien bij het afrekenen.
De optie ‘Vandaag nog afhalen’.

Bij de optie zult u telkens kunnen zien wanneer u dan uw bestelling ten vroegste kan ophalen. Net zoals bij de 24/7 dienst zal uw bestelling vanaf dat uur klaarliggen, maar kan u op gelijk welk moment van de resterende dag afhalen.

De dagen waarop deze dienst beschikbaar is zal afhangen van onze eigen aanwezigheid. Ook de uren kunnen wekelijks verschillen.
Zo kan het zijn dat je op dag A tot 12 uur kan bestellen, maar op dag B bijvoorbeeld tot 18 uur. Of de dienst kan uitzonderlijk ook helemaal niet beschikbaar zijn omdat we niet meer naar het afhaalpunt kunnen. Ga dus vooraf informatief even naar de afrekeningspagina om te zien of de optie mogelijk is die dag. Let op: als het laatste uur waarop u kunt bestellen is verstreken, dan zal deze optie niet meer zichtbaar staan!

Ondanks de mogelijke verschillen, zal het doorgaans hierop neerkomen:
maandag-vrijdag: bestellen tot 18 uur – afhalen vanaf 20 uur
zaterdag: bestellen tot 12 uur – afhalen vanaf 16 uur
zondag: bestellen tot 17 uur – afhalen vanaf 20 uur

Moet ik extra betalen?

Deze dienst vraagt van ons een extra inspanning. Bij de gratis 24/7 afhalingen kunnen wij alle bestellingen op 1 moment klaarzetten. Bij deze ‘lastminute’ oplossing moeten wij dit tussendoor doen en ander werk onderbreken. Daarom vragen we voor deze dienst een extra bijdrage.

Het bedrag zal variëren van 5 tot 15 euro en hangt af van de werksituatie van de dag en de totale huurkost. Zijn we bijvoorbeeld sowieso de hele dag aanwezig, dan zal de kostprijs lager zijn. Ook als u meerdere producten reserveert, zal de prijs lager zijn.