Onze verhuurdienst kan weer rekenen op een kleine uitbreiding nadat enige tijd geleden één van onze Mega sets (Skytec PA 100) er de brui aan gaf. Een vervanging door een nieuw exemplaar was ook niet meer mogelijk. Jammer, want het trollysysteem bleek heel gemakkelijk te transporteren en op te zetten.

Een soortgelijke combinatie vinden ging ook niet van een leien dakje, want elk vergelijkbaar systeem bleek minder krachtig te zijn of te moeilijk in gebruik. Hierdoor hebben we afgezien van het trollyverhaal en zijn op zoek gegaan naar een vergelijkbaar systeem qua gebruiksgemak en vermogen.

De Behringer EPS500MP3 kwam hierbij als beste keuze naar voren. Niet op een trolly, maar ideaal qua gebruiksgemak en niet te zwaar om mee te nemen.

Met 4 monokanalen en 2 stereokanalen is het bovendien een echte kameleon in gebruik. Ideaal voor een optreden in beperkte groep of een feestje thuis of in een kleine zaal. Sluit er dus gerust een aantal micro’s, een gitaar, piano enz op aan of gewoon je laptop of smartphone. Voor elk doel aanpasbaar en geen uitgebreide kennis nodig om te bedienen.

Door de holtes onderaan de speakers kun je ze op statief zetten. De statieven krijg je er sowieso bij.

Dit set is ook te combineren als Bioscoopset MEGA-B en is los te huren als Klankset Mega B op onze verhuursite.

Mega B     Mega B

Wie het wat groter wil kan ook bij ons terecht via het MAXI set. Tot nu toe hadden we maar 1 MAXI set, maar we merken dat dit bij momenten te weinig is. Daarom hebben wij vanaf nu een extra Behringer Europower PMP2000D versterker/mengpaneel bijgekocht. Op die manier kunnen we nu 2 MAXI sets aanbieden. De Behringer Europower PMP2000D is een echte krachtpatser die tot 2000w vermogen kan gaan. Ideaal voor de grotere feesten of optredens.

Ook dit set is te combineren als Bioscoopset MAXI-B.

Maxi B

Dit alles aan onze bekende scherpe prijzen!