Webshop voor

Computeronderdelen, kantoormaterialen, software en leuke spullen

Onder de naam JaveOnline bieden wij een veelzijdige webshop aan.

We doen dit bewust niet onder de naam Jave Computers omdat onze webshop veel ruimer gaat dan enkel computers en onderdelen.

Onze webwinkel is nog heel recent, maar specialiseert zich op dit moment op 4 pijlers. Als meest evidente zijn dat computertoebehoren en digitale sofwarelicenties. Maar daarnaast willen wij een zo compleet mogelijk aanbod aan kantoormaterialen bieden en dit in de ruimste zin. Een nieuwe branche voor ons, maar een uitdaging die we zeker niet uit de weg gaan. Als vierde pijler bieden we ook een beperkt aantal tweedehandstoestellen aan. Dit kunnen toestellen zijn die afgeschreven zijn in onze verhuurdienst, maar evengoed opgeknapte toestellen van derden. Elk tweedehandstoestel krijgt nog 1 jaar wettelijke garantie!

Voorlopig verkopen we via onze webshop geen nieuwe laptops en computers, maar blijven we inzetten op verkoop op maat. We blijven bij onze overtuiging dat iedereen andere noden heeft bij de aankoop van een laptop of computer, dus verkopen wij liever het nieuwste en het best passende model. Meer info over onze verkoop op maat vindt u hier.

De verkoop van onze webwinkel gaat via www.javeonline.be .