Jave Computers Brugge  

De beste weg naar een gezonde PC of Mac regio Oostkamp - Torhout - Brugge

Assebroek, Oostkamp, Ruddervoorde, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Torhout, Wingene, Zwevezele, ...

Contacteer ons


Contacteer onsJave Computers richt zich vooral op particulieren en bedrijven in Oostkamp, Torhout en Brugge, randgemeenten en buurgemeenten (Assebroek, Oostkamp, Ruddervoorde, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Torhout, Wingene, Zwevezele, ...).
Voor huisbezoeken verder kan eventueel een extra transportkost gerekend worden.

Omdat wij overdag vaak bij klanten zijn vragen wij u om ons bij voorkeur via e-mail te contacteren op:

Binnenbrengen van computers kan na een afspraak via e-mail of telefoon als u persoonlijk contact wil (dat kan vaak ook 's avonds tot 22 uur en op zondag).
Is persoonlijk contact voor u niet nodig (wel via mail of telefoon), dan kunt u uw toestellen 24/7 binnenbrengen en afhalen via onze box. U meldt uw toestel eerst aan via mail of telefoon en wij geven u de instructies om te leveren via de box.

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0485/332321 en dit elke werkdag bij voorkeur vanaf 11 uur (vroeger is vaak mogelijk, maar niet geganrandeerd). Gelieve later opnieuw te proberen of ons een email te sturen, indien u niemand aan de lijn krijgt.

Adres:

Waterweelde 5
8020 Oostkamp/Ruddervoorde

Contactpersoon: Pieter Dejaeger

Op 25/02/2019 heeft de gemeente onze straatnaam en ons huisnummer aangepast door een herindeling van de wijk. Helaas worden wij hierdoor op de kaartendiensten (Google Maps, Bing Maps, ...) en GPS systemen nog niet of niet correct weergegeven. Hieronder vindt u een aangepaste detailkaart. Klik op de kaart voor een groter overzicht. Rijdt u per GPS, geef dan Groenhoevestraat 36 of 38 in en u komt aan het begin van onze straat.

kaart-jc

Op deze Google Map is de locatie correct, voor de straatindeling kijkt u best naar bovenstaande kaart.

Ondernemingsnummer: 0896.760.743


         
 
Diensten - herstellingen
Herstellingen
SSD plaatsen
Cloud diensten
Verkoop
Hulp aan huis
Wij komen langs
Pick-up & return
Hulp op afstand
Verhuur materiaal
Audio
Beamer
Laptops
Projectieschermen
Beeld
Kabels
Varia
Website maken
Contact
Links
Jave Computers Brugge
Algemene contactgegevens
facebook 
Jave Computers

Waterweelde 5
8020 Oostkamp


Tel: 0485 33 23 21