!! OPGELET !!

Voor onbepaalde duur worden geen huisbezoeken meer ingepland. Dit wegens een te druk programma.
Alleen voor vaste klanten en uitzonderlijke gevallen kan dit nog.
Onze pickup and return service (wij halen uw toestellen op) blijft wel actief! Dit kan een goed alternatief zijn voor wie niet zelf zijn producten tot bij ons kan brengen. Dank voor uw begrip!

Jave Computers Brugge  

De beste weg naar een gezonde PC of Mac regio Oostkamp - Torhout - Brugge

Assebroek, Oostkamp, Ruddervoorde, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Torhout, Wingene, Zwevezele, ...

Herstellingen


HerstellingenEen persoonlijke en doelgerichte aanpak op uw maat, dat is ons handelsmerk.

Zo kunt u bij Jave Computers kiezen om bij ons langs te komen met uw toestel, hulp-op-afstand te vragen, we komen uw computer ophalen of wij komen langs bij u thuis.
Meer informatie over hulp-op-afstand, ophalen en terugbrengen (pick up and return) en hulp bij u thuis vind u in de desbetreffende rubriek.

Bij sommige problemen is het beter dat uw pc, laptop, tablet of andere in ons atelier wordt bekeken. Indien gewenst kunt u GRATIS een vervanglaptop** krijgen voor de periode dat wij u pc/laptop in herstelling hebben.

In ons atelier hebben we alle professionele tools voor handen om snel en efficiënt te onderzoeken welke onderdelen die eventueel voor een falen zorgen of welke kwaadaardige software uw computer gijzeld.

Brengt u uw computer binnen in ons atelier dan betaalt u niet per uur maar werken wij met forfataire bedragen afhankelijk van het probleem.
Het verwijderen van virussen en/of spyware kan verschillende uren in beslag nemen, maar in ons atelier hoeven wij geen uren naar uw pc te staren en kunnen we ondertussen anderen helpen. U bespaart dus het uurtarief en gaat over op een forfaitair bedrag.

Twijfelt u wat de beste optie is, neem dan contact op via mail of telefoon en we bekijken samen wat voor uw probleem de beste oplossing is.

Vanzelfsprekend verwijdert Jave Computers geen gegevens van uw computer zonder uw uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming. Ook voor de vervanging van bepaalde stukken vragen wij eerst uw toestemming. Bovendien brengen we u op de hoogte van elk defect aan bepaalde hardware en informeren u vooraf grondig over de prijs van de eventuele herstelling.

Wanneer u uw computer nadien terug komt ophalen, geven wij u ten slotte een gedetailleerd verslag van alle aangetroffen problemen en van de herstellingen die we uitvoerden.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij u om het herstellingsformulier in te vullen en af te geven bij het binnenbrengen van uw computer.

pdf  Herstellingsformulier PDF    word  Herstellingsformulier DOCX

Binnenbrengen van computers of andere toestellen kan op zeer fexibele momenten, maar kan enkel op AFSPRAAK.
Dit kan op de meeste dagen tot 22 uur en zelfs op zondag.

** Een gratis vervanglaptop moet in het geval van ophalingen en huisbezoeken op voorhand aangevraagd worden! Er moet op dat moment ook een vervanglaptop beschikbaar zijn. Dit kunt u HIER controleren.

Prijzen

Beschrijving
Kostprijs *
Diagnose - vervangen onderdeel - opkuis
Prijs tussen € 30 en € 80Intensieve en tijdrovende herstellingen
Wij contacteren uVervanglaptop
GRATIS*** Prijzen exclusief BTW en exclusief eventueel te vervangen onderdelen.

** Een gratis vervanglaptop moet in het geval van ophalingen en huisbezoeken op voorhand aangevraagd worden! Er moet op dat moment ook een vervanglaptop beschikbaar zijn. Dit kunt u HIER controleren.

         
 
Diensten - herstellingen
Herstellingen
SSD plaatsen
Cloud diensten
Verkoop
Hulp aan huis
Wij komen langs
Pick-up & return
Hulp op afstand
Verhuur materiaal
Audio
Beamer
Laptops
Projectieschermen
Beeld
Kabels
Varia
Website maken
Contact
Links
Jave Computers Brugge
Algemene contactgegevens
facebook 
Jave Computers

Watering 1
8020 Oostkamp


Tel: 0485 33 23 21