GEEN PROBLEEM IS ONS TE VEEL

Herstellingen in ons atelier aan eerlijke prijzen en zonder verrassingen…

In ons atelier hebben we alle professionele tools voor handen om snel en efficiënt te onderzoeken welke onderdelen die eventueel voor een falen zorgen of welke kwaadaardige software uw computer overneemt.

Brengt u uw computer binnen in ons atelier dan betaalt u niet per uur maar werken wij met forfaitaire bedragen afhankelijk van het probleem.
Het verwijderen van virussen en/of spyware kan verschillende uren in beslag nemen, maar in ons atelier hoeven wij geen uren naar uw pc te staren en kunnen we ondertussen anderen helpen. U bespaart dus het uurtarief en gaat over op een forfaitair bedrag.

Vanzelfsprekend verwijdert Jave Computers geen gegevens van uw computer zonder uw uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming. Ook voor de vervanging van bepaalde stukken vragen wij eerst uw toestemming. Bovendien brengen we u op de hoogte van elk defect aan bepaalde hardware en informeren u vooraf grondig over de prijs van de eventuele herstelling.

24/7 service voor binnenbrengen defecte toestellen

Flexibiliteit is ons handelsmerk. Wij zijn geen traditionele winkel met showroom en vrij toegankelijk atelier. Een deel van onze diensten vereist dat wij de baan op moeten en niet aanwezig zijn ter plaatse. Toch kunt u altijd uw toestellen binnenbrengen en terug afhalen via een 24/7 intake systeem. Het werkt heel simpel. Klik hieronder op ’toestel aanmelden’ en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Na behandeling krijgt u van ons de instructies om uw toestel binnen te brengen. Om veiligheidsredenen wordt dit enkel via mail of telefoon doorgegeven.

Toestel aanmelden

WEES VOLLEDIG

Ik wil gebeld worden

DOEN WE ASAP

Richtprijzen

DUIDELIJK

Richtprijzen

Algemeen onderhoud

50excl. BTW
  • Nazicht ongewenste software
  • Verwijderen overbodige zaken
  • Binnenkant uitstoffen

Virussen - spyware

80excl.btw
  • Intensief scannen
  • Op maat ingrijpen afhankelijk van het probleem
  • Dubbele controle nadien

Herstelling

50-80excl. BTW
  • Exclusief te vervangen onderdelen