Vonyx VPS 10 mobiele geluidset

Huurprijs: € 35

Compact, krachtig, ingebouwde accu, veelzijdig en super mobiel. Dit zijn de troeven van dit mobiele geluidset.
Met zijn RMS 250 W levert dit geluidset de perfecte sterkte voor uw tuinfeestje, housewarming, communiefeest, … U kunt dit set gerust gebruiken voor feestjes tot 60 personen. Dit toestel is ook uitermate geschikt voor presentatie of cursussen indoor. Dankzij de ingebouwde accu kan dit toestel ruim 2 uur gebruikt worden zonder netstroom en aangesloten kabels. Het toestel kan via Bluetooth draadloos verbonden worden met uw mp3/ipod of smartphone. Daarnaast bevat deze ook een USB aansluiting, SD kaartlezer, gitaaringang en line ingang. Bass, treble en volume regelt u gewoon via de draaiknoppen. Bij dit toestel leveren we een draadloze microfoon, deze microfoon is afzonderlijk af te stellen met de knoppen op het toestel. Dit toestel weegt 9 kg, wat op zich al niet veel is, maar dankzij het trolly systeem (uischuifbaar handvat) en wieltjes, kunt u dit toestel gewoon verrijden naar de juiste plaats.

Eigenschappen van het product:

  • Draadloze microfoon
  • Inclusief AA batterijen
  • Ingebouwde accu in klankset

  • Jack aansluiting (+ verloop minijack)

  • RCA aansluiting

  • RMS 250 W

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op