Sennheiser e840S (duo)

Huurprijs: € 15

De Sennheiser E 840-S is een professionele dynamische zangmicrofoon met een geruisloze aan-/uitschakelaar. Afgezien van de schakelaar, heeft de microfoon dezelfde specificaties als de E 840. De metalen behuizing van de Sennheiser E 840 is robuust en duurzaam zodat hij ideaal is voor gebruik op de bühne. Dankzij een slimme constructie is de microfoon bovendien nauwelijks gevoelig voor rondzingen, handling noise en elektromagnetische storing.

Naast een degelijke constructie is de Sennheiser E 840-S ook voorzien van een open en vol geluid, dat zelfs door de luidste podium-mix heen snijdt. De microfoon onderdrukt geluiden van buiten zijn opnamehoek op een efficiënte wijze, en dankzij de geïntegreerde shockmount is hij ook ongevoelig voor handling noise. Via de schakelaar kunt u de microfoon eenvoudig muten, zonder dat u een harde tik zult waarnemen over de PA. En om ervoor te zorgen dat u tijdens uw optreden de microfoon niet per ongeluk uitschakelt, is deze te vergrendelen.

Eigenschappen van het product:

  • Aan/uit schakelaar: Ja

  • XLR Aansluiting

  • Stevige metalen behuizing

  • 20 meter kabel inbegrepen

  • 2 microfoons

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op