Sennheiser e840 (duo)

Huurprijs: € 15

De Sennheiser E840 is een professionele vocale microfoon die beschikt over een robuuste en duurzame constructie en een shock-mounted capsule, waardoor het ongevoelig is voor omgevings lawaai. De E840 biedt uitstekende feedback negatie en vocale projectie en is hierdoor perfect voor gebruik in professionele vocale podium projecten. Deze dynamische cardioïde microfoon beschikt ook over frequentie onafhankelijke directiviteit, uniforme in- en uitschakelen van de off-axis respons en een hum compensatie spoel.

Eigenschappen van het product:

  • Aan/uit schakelaar: Nee

  • XLR Aansluiting

  • Stevige metalen behuizing

  • 20 meter kabel inbegrepen

  • 2 microfoons

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op