Logitec Z623 speakerset

Huurprijs: € 25

U geniet van krachtig geluid en indrukwekkende precisie met dit 200 watt, THX®-gecertificeerde 2.1-speakersysteem. Verpletterende bas, heldere hoge tonen en rijk middengeluid brengen leven in uw games, films en muziek. Meerdere handige ingangen voor muziek, films en gamingapparaten zodat alles waar u naar luistert, beter klinkt. Laat alles beter klinken met handige RCA- en 3,5-mm ingangen voor muziek, films en gamingapparaten. Met de eenvoudige set-up met twee satellieten en een krachtige subwoofer hebt u groots geluid, zelfs in grote ruimtes. Logitech Z623, 2.1 kanalen, 200 W, Universeel, Zwart, 400 W, Draaiknop.

Eigenschappen van het product:

  • Feestjes met beperkt aantal gasten
  • Presenaties
  • Mini-jack connectie

  • RCA connectie

  • RMS 200W

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op