Brody Neuenschwander (Kalligrafie)

Over Brody Neuenschwander

Brody Neuenschwander is een in Texas geboren kalligraaf, nu wondende in de historische stad Brugge. Hij begon zijn carrière als assistent van Donald Jackson. In 1989 maakte hij kennis met de Engelse filmregisseur Peter Greenaway. Greenaway vroeg Neuenschwander om de live-action kalligrafie voor de film ‘Prospero’s Books’ aan te leveren. Verdere samenwerkingen leverden nog vele mooie projecten op.

In recentere jaren bracht Brody kunstenaars over de hele wereld samen voor een kunsthappening ‘A brush with silence’ en recent in 2020 werkte hij mee aan een BBC documentaire over de oorsprong van werelds grootste kalligrafische tradities.

Jave Computers maakte ooit de eerste website van deze kunstenaar. Een tweede werd later ook door ons ontworpen, waarna we even ‘uit de picture’ verdwenen om plaats te maken voor een totaalproject door externen.

Nu in 2021 lanceren wij opnieuw een website voor deze kunstenaar. Dit keer een grootser project dan de vorige keren. Op brodyneuenschwander.com maak je vooral kennis met de kunstenaar en zijn werk, maar nieuw is het aanbod van online kalligrafische lessen. Via de website kan men inschrijven en ook rechtstreeks betalen. Intussen lanceerden we ook het e-learning platform voor lesgevers en studenten op www.brodyonline.com .

Checklist website

  • Smartphone/tablet versie
  • Engelstalig
  • Uigebreide galerij
  • Registratiesysteem
  • Betaalverwerking Cursussen
  • Eigen kunst van de klant

Interesse?

Neem
contact
op