Behringer ULM302MIC (duo)

Huurprijs: € 20

De Behringer Dual ULM302MIC Wireless microfoon systeem is de perfecte digitale wireless systeem voor live vocale optredens. De dual-channel ULM300RD ontvanger werkt binnen de digitale 2,4 GHz wireless frequentiebereik met storingsvrije werking met betrouwbare signaaloverdracht tot 60 meter. Elk van de handheld microfoons voorzien van speciaal ontworpen capsules die nauwkeurig uw stem vangen en off-axis achtergrondgeluiden te verwerpen. Voorzijde LED indicatoren kunnen u gemakkelijk controleren op de aanwezigheid van het signaal en de sterkte, terwijl achter XLR en 1/4 ” TS output aansluitingen kunnen u sluit de ontvanger aan op een mengpaneel.

Eigenschappen van het product:

  • 2 microfoons

  • Afzonderlijke bediening

  • AA batterijen meegeleverd

  • XLR connectie

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op