AKG WMS40 (duo)

Huurprijs: € 20

Het grote voordeel is dat u twee ontvangers krijgt in een compacte behuizing, waar normale microfoonsystemen met veel grotere ontvangers werken. Dit Dual Vocal systeem werkt in de ISM 2/3 band en bestaat uit een tweekanaals-ontvanger plus twee handheldmicrofoons.

De twee handheldmicrofoons liggen prettig in de hand en zijn allround in te zetten. Hierdoor zijn ze ideaal voor vaste en mobiele gelegenheden waar regelmatig een spreker of hobby-zanger aan bod komt. De handheldmicrofoons hebben elk een ON/OFF/MUTE knop aan boord en zijn voorzien van een cardioide, dynamische capsule. De WMS40-serie stond al bekend om de legendarische batterijduur en dat is met de Dual versie niet veel anders. Deze kan tot 30 uur lang meegaan, op een enkele AA batterij!

De ontvanger, de SR 40 MINI2, is een zeer compact kastje met twee antennes. Ondanks zijn formaat, heeft hij verschillende indicatoren die een strakke klank mogelijk maken, keer op keer. Er is voor elke microfoon een aparte volumeknop, een gezamenlijke aan/uit schakelaar en er zijn indicatoren per microfoon voor inschakeling van de cliplimiter en de zendsterkte.

Eigenschappen van het product:

  • 2 microfoons

  • Afzonderlijke bediening

  • AA batterijen meegeleverd

  • Jack connectie

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op