Geactiveerde 4G Router

Huurprijs: € 20

U hebt een feestje, een vergadering, een filmavond, maar op de locatie waar dit doorgaat is geen internetverbinding. Met deze 4G router hebt u de oplossing.
Het 4G netwerk is het internetnetwerk voor mobiele toestellen zoals smartphone en tablet. Het 4G netwerk is in tegenstelling tot 2G en 3G ook snel genoeg om als degelijk alternatief te dienen voor het bekabelde internet.

Een 4G router maakt dus verbinding met het mobiele internet om dat vervolgens om te zetten naar een WIFI netwerk, waarbij u eenvoudig – zoals thuis – verbinding kunt maken met het internet via uw laptop of ander toestel.

Hoe werkt het?

De router is volledig vooraf geconfigureerd. Een actieve sim kaart en 10 GB volume zijn voor u te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen, is de router in het stopcontact stoppen.
Eens de router is ingeplugd zoekt deze automatisch verbinding met het 4G netwerk.

In uw WIFI lijst zal u het netwerk van Jave Verhuur zien verschijnen. Klik aan en geef het WIFI wachtwoord in (staat onderaan op de router). Klaar!

Belangrijk!

Voor u deze router reserveert, controleer dan even of de locatie waar u deze wil gebruiken over voldoende 4G bereik beschikt. Het resultaat moet minimaal ‘Goed’ zijn. Bij ‘Goed’ haalt u een snelheid tussen de 8-10 Mbps, bij ‘Uitstekend’ kan de snelheid oplopen tot 90 Mbps. U kunt het bereik controleren via de link op de webshop.

Hoe kan ik dit/deze product(en) huren?

Onze verhuurdienst is een volledig geautomatiseerd systeem. Op deze pagina geven we graag een illustratie van de producten, maar de verhuur verloopt via onze webshop op www.javeverhuur.be .

Om te reserveren gaat u naar de webshop via de groene knop rechts. U voegt het product toe aan uw winkelwagentje en volgt de stappen. Controleer vooraf of het product beschikbaar is via de beschikbaarheidskalender die actueel wordt bijgehouden.

Onze verhuurdienst is een flexibele dienst met mogelijkheden om 24/7 af te halen en te retourneren. Dit ook op zondagen en feestdagen.

Huur product

U wordt doorverwezen naar de webshop

Vragen?

Neem
contact
op