Brody Neuenschwander, Brugse Kalligraaf en reeds vele jaren klant bij Jave Computers, organiseert op 7 mei ‘A Brush with Silence’ in de Sint Godelieve Abdij in Brugge. Dit jaar is de editie ten voordele van Oekraïense vluchtelingen in Brugge.

De opbrengst gaat naar het inrichten van een computerlokaal waar zij in contact kunnen blijven met familie, vrienden en scholen in Oekraïne.

15 kalligrafen zullen er teksten van vrede schrijven in allerhande schriften en talen. Daarbovenop zullen 9 internationale kalligrafen via Zoom deelnemen op groot scherm. Twee daarvan schrijven rechtstreeks vanuit Oekraïne. Alles gebeurt in volledige stilte. De boodschap kan niet actueler zijn!

Deze editie is te bezoeken op 7 mei tussen 18 en 21 uur (vrije ingang). Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het hele gebeuren wordt ook via een livestream aangeboden op www.brushwithsilence.com . Via deze link kunt u ook uw steun betuigen met een donatie.

Jave Computers & Jave Verhuur sponsoren  het IT materiaal dat nodig is om alles in beeld te brengen en te streamer. We zijn ook zelf aanwezig om het technische deel in goede banen te leiden. We voorzien 6 camera’s die samen of afwisselend de kalligrafen in beeld brengen en dit geheel wordt via YouTube het wereldwijde web ingestuurd.

U komt toch ook? U steunt toch ook?