Koning voetbal kreeg het weer voor mekaar! Na ruim een jaar van stilstand is onze verhuurdienst opgestaan uit de dood. Covid-19 deed een jaar geleden onze verhuurdienst volledig stilvallen. Logisch ook, want onze materialen spelen vooral in op het groepsgebeuren. En net dat was niet meer mogelijk. We zijn dan ook heel blij dat het EK en de versoepelingen rond corona voor een ware heropleving zorgen.

Ja, we geven het toe, het was weer wennen om zoveel materialen te sorteren, klaar te zetten, checkups te doen. Maar we hebben er vooral veel deugd van gehad. En niet onbelangrijk, alles deed het nog prima. Op wat kleine details na, leek het wel of de tijd had stilgestaan.

Dankbaar!

We zijn onze oude trouwe en ook de nieuwe klanten dankbaar voor het vertrouwen in Jave Verhuur. We hopen dat stilaan alles weer op gang komt en onze verhuur ook na het EK weer zijn oude vorm kan aannemen. Zo kunnen we blijven investeren in uitbreiding van ons gamma en het vernieuwen van het oude gamma.

Drukke agenda tot halverwege juli…

Momenteel loopt de agenda langzaam vol met reservaties voor de aankomende EK wedstrijden. Wees er dus tijdig bij om te reserveren. In ons gamma sterke beamers van 5000 en 6000 lumen wordt het erg krap, maar we hebben nog voldoende 3700 lumen beamers in het aanbod die ook in combinatie met onze bioscoopsets kunnen gebruikt worden.

Bij mooi weer wil iedereen graag buiten zitten, maar beamers en zonlicht zijn geen goede vrienden. Lees zeker onze richtlijnen voor het gebruik van beamers buiten op https://www.javeverhuur.be/buiten-beamer 

Onze klanten

We vinden het altijd leuk als onze klanten een foto bezorgen van hun activiteit. Graag delen we enkele foto’s. Het kan je misschien inspireren…

Heet van de naald!

Nu we weer volop actief zijn met onze verhuurafdeling kunnen we ook alvast delen dat een gloednieuwe webshop op komst is. We nemen onze tijd, dat wel. We hopen tegen het einde van dit kalenderjaar een nieuwe shop te lanceren voor onze verhuurdienst.

Daarbij willen we vooral meer flexibiliteit integreren in onze pakketten, waarbij je elk onderdeel apart kunt aanklikken en onmiddellijk de beschikbaarheid kan nakijken.

Hou het in het oog!

En voor nu, één adres, www.javeverhuur.be