Al bijna 15 jaar mogen wij de Texaanse kalligraaf Brody Neuenschwander tot ons klantenbestand rekenen. Naast technische ondersteuning verzorgen wij ook de website van de kunstenaar.

In 2008 hielpen wij de kunstenaar online met zijn eerste website. Enkele jaren later deden we dit nog eens over met een nieuwe versie. Tussenin gaven wij dit even uit handen aan externen die een totaalproject uitwerkten samen met een nieuwe website.

Maar vandaag kunnen wij het nieuws naar buiten brengen dat wij niet één, maar twee nieuwe projecten lanceren voor Brody Neuenschwander. We lanceren een nieuwe website, maar ook een volledige e-learning omgeving.

Nieuwe website

De nieuwe website van Brody Neuenschwander is een volledig samenwerkingsproject geworden. De vele activiteiten moesten er hun plaats vinden, maar de website moet ook vooral zijn werk tentoonstellen.

Elke gebruikte afbeelding is er dan ook één van de kunstenaar zelf. Het logo voor zijn website werd ook speciaal nieuw ontwikkeld.

De veelzijdigheid van activiteiten maakt dat het een zeer uitgebreide website is geworden met een minimalistische look. Het moest een duidelijke website worden met to-the-point informatie en doorverwijzingen naar de juiste plaatsen.

U kunt de kunstenaar immers zoeken om een logo te ontwerpen, maar ook voor zijn online lessen, zijn lijn van juwelen of voor maatwerk kunstobjecten.

Via een blog houdt de kunstenaar vanaf nu ook regelmatig bezoekers en geïnteresseerden op de hoogte van recente projecten of gewoon leuke fun facts.

U kunt het zelf bekijken via www.brodyneuenschwander.com .

E-learning platform

Maar dit project was meer dan enkel een nieuwe website. In tijden van pandemieën komen de beste ideeën naar boven en zoekt men nieuwe manieren van lesgeven.

Brody Neuenschwander lanceert in 2021 dan ook een online lessenreeks voor beginnende en gevorderde kalligrafen.

Om online lessen overzichtelijk te houden moest er een omgeving komen waar zowel ingeschreven kan worden voor de cursussen als een omgeving waar de studenten op eenvoudige wijze alle materialen kunnen vinden.

Daarom ontwikkelden wij ‘Brody Online’. Het is een volautomatisch systeem geworden. Leerlingen schrijven zich in voor de cursussen en worden automatisch gekoppeld aan de cursussen en het bijhorende materiaal.

Geen kakafonie van verschillende platformen als onedrive, e-mail, dropbox, facebook, enz. Nee alles via 1 platform.

De lesgever deelt cursusmateriaal, plant de zoom sessies in en communiceert met zijn leerlingen. De leerlingen krijgen op tijd de nodige herinneringen, zien zelfs een aftelklok naar de volgende zoom meeting en kunnen vragen stellen aan de lesgever.

Wij zijn blij deel uit te maken van dit mooie project.

Het e-learning plaform vind je op www.brodyonline.com