Voor de jonge kinesisten van Kineum in Zedelgem, mocht Jave Computers een nieuwe website ontwikkelen.

Kineum is een recente praktijk met een jong en dynamisch team. De praktijk is gestart vanuit Kine Desoete en opgericht door Thijs Desoete. Samen met twee andere teamleden werd de praktijk een groepspraktijk. Zo breidden ze hun kennis en expertise uit om alle patiënten de beste zorg te geven.

De inrichting van de praktijk in Zedelgem is modern en strak vooral in zwarte en witte kleuren. Het was de wens om dit te verwerken in het ontwerp van de website. We kozen dan ook voor een strak zwart/wit ontwerp.

Bij deze website werd gekozen voor to-the-point informatie, geen ellenlange teksten met uitleg, maar duidelijkheid om welke behandelingen mogelijk zijn en het maken van een afspraak.

Meer over Kineum

Hun filosofie vloeit voort uit het idee dat de mens een complex, maar dynamisch geheel is. Een statische en eenzijdige aanpak werkt zelden bij een actief probleem. De kracht van het bewegen speelt daarom bij Kineum de hoofdrol.

Hun doel is dan ook om de primaire oorzaak van het probleem te achterhalen. Een uitgebreide, grondige kennis van het menselijk lichaam is daarbij de hoofdzaak. Het is een passie om mensen vooruit helpen door in te zetten op een complete benadering van het lichaam. Pijnklachten en functiebeperkingen hebben steeds een onderliggende oorzaak. Door niet enkel de symptomen, maar ook de bron aan te pakken, wordt geprobeerd u een langdurig en effectief beterschap te bieden.

U kunt het zelf bekijken via www.kineum.be