Sraks gaat een nieuwe lockdown van start en moeten alle niet essentiële winkels de deuren sluiten en worden de activiteiten van veel zaken met thuisdiensten aan banden gelegd. Een noodzakelijk kwaad om erger te voorkomen… Laat ons allemaal samen hopen dat dit ook het gewenste effect zal hebben.

Hoewel wij geen winkel hebben, zijn er ook voor Jave Computers en Jave Verhuur enkele beperkingen.

In deze moeilijk tijd voor iedereen, proberen wij ons best te doen om zoveel mogelijk service te bieden. Hierbij zijn alle zaken waarbij fysiek contact nodig is, helaas onmogelijk. Gelukkig kunnen wij veel activiteiten aanpassen waardoor ze perfect mogelijk zijn binnen de beperkingen. Denk maar aan ons 24/7 inlever- en afhaalpunt. Aarzel dus zeker niet om uw defecte toestellen op die manier binnen te brengen.

Welke activiteiten kunnen nog?

  • Herstellingen (inleveren via ons 24/7 systeem)

  • Verkoop (op offerte & afhalen op afspraak of 24/7 box)

  • Hulp op afstand

  • Verhuur (enkel afhalen via 24/7 box)

  • Websites (alle afspraken via online meeting)

Welke activiteiten kunnen tijdelijk niet meer?

  • Hulp aan huis

  • Pickup & return

  • Afspraken in ons kantoor