Jave Computers is officieel sponsor van muziekschool JMA Allegro in Brugge. Dit doen we al enkele jaren op diverse vlakken, vooral op ICT gebied. Dat we ook zelf betrokken zijn in de werking, helpt natuurlijk….

Een vereniging als JMA Allegro heeft geen winstoogmerk. Alles wat ze doen is voor de leerlingen en daar hoort ook een zo laag mogelijke inschrijfprijs bij zodat iedereen welkom kan zijn in de muziekschool.

Toch zijn er voor een vereniging als dit heel wat vaste kosten. Denk maar aan de vaste instrumenten zoals piano’s, drumstellen, enz. Vergeet ook niet de huur van de gebouwen en alle andere kleine zaken die nodig zijn om de boel draaiende te houden. En tot slot zijn er ook de 16 lesgevers die ook een vergoeding krijgen voor hun lessen.

Daarom is het belangrijk dat verenigingen kunnen rekenen op hulp van buitenaf en daar doen wij graag aan mee.

Pennenzakken

Al 10 jaar kan JMA Allegro rekenen op ons voor het ontwikkelen en actueel houden van hun website en al verschillende jaren kunnen ze voor hun evenementen kosteloos beroep doen op de materialen van onze verhuurdienst.

Dit werkjaar was er nood aan materiaal voor de leerlingen en lesgevers. En daarom sponsorde Jave Computers, gevulde pennenzakken voor de leerlingen en lesgevers.

Zeker in deze tijden is het belangrijk dat elke leerling zijn eigen materiaal ter beschikking heeft en zeker niet gaat uitlenen. Met de opvallende groene pennenzakken hopen we daar ons steentje bij te dragen. De pennenzakken dragen zowel het logo van de school als ons logo en bevatten 2 balpennen, een lat, een marker, een potlood en een gum.

Het initiatief werd warm ontvangen door de leerlingen.

Lesgevers

Ook de lesgevers vergeten we niet, want naast de pennenzak, voorzien we voor hen binnenkort nog een warme pull.

Door de verschillende coronamaatregelen moeten ze dit jaar hun deuren open laten staan en vaker verluchten. Om te zorgen dat ze het lekker warm houden en niet ziek worden van de koude in plaats van het virus, krijgen ze binnenkort een pull.