Net als elke zaak in België en daarbuiten, heeft het coronavirus een grote invloed op onze werking. Een deel van onze activiteiten moesten we gedwongen stopzetten en een ander deel kan niet plaatsvinden door de gevolgen van het virus.

Maar door de versoepelingen vanaf 11 mei is er weer wat licht aan de horizon!

We blijven rekening houden met een sterk verminderde activiteit de komende maanden, maar zien het hoopvol tegemoet.

Jave Computers gaat dan ook weer volledig van start vandaag, op 11 mei. Weliswaar met de nodige veiligheidsmaatregelen die we graag per onderdeel toelichten hieronder.

Hersteldienst

Vanaf vandaag gaan we er weer 100% voor. Tot nu toe moesten we ons beperken tot ‘noodherstellingen’. Ook al was dit een ruim begrip, het bracht toch de nodige beperkingen met zich mee.

Die beperkingen eindigen vandaag, maar brengen wel enkele veiligheidsmaatregelen met zich mee.

Tot nu toe verwezen we voor het binnenbrengen van toestellen telkens door naar ons 24/7 inleverpunt. Voor u en ook onze veiligheid willen we de komende tijd ook blijvend deze manier van inleveren promoten. U meldt uw toestel bij ons aan. Dit kan online via het aanmeldformulier of telefonisch op 0485 332 321. U krijgt van ons snel de instructies om uw toestel binnen te brengen. Om veiligheidsredenen doen we dat enkel na aanmelding.

Alle toestellen worden na herstelling ontsmet met de juiste middelen die geen sporen nalaten op uw toestel.

Wie toch liever aan de deur komt, kan dat enkel op afspraak. In dat geval kunnen wij mogelijk beschermingmateriaal dragen en vragen wij u om minstens 1,5 meter afstand te nemen. Dit voor uw en ook onze veiligheid. We vragen wel om nooit zonder afspraak langs te komen, wij zijn niet altijd aanwezig!

Verkoop

Betreffende de verkoop kunnen we melden dat onze groothandel weer ruime voorraden heeft. We kunnen u dus meer geschikte voorstellen doen. Zoals altijd doen we dat voor iedereen persoonlijk en op maat. Gebruik hiervoor bij voorkeur ons offerteformulier . U mag uw wensen ook telefonisch doorgeven of via een gewone e-mail.

Thuishulp

Onze pickup & return service is weer volledig operationeel. Wij halen uw toestellen op en brengen ze nadien terug. De enige beperking hier is dat we niet binnenkomen. We halen af aan de deur en brengen ook terug aan de deur. Mail of bel ons voor een afspraak.

Herstellingen aan huis doen we voorlopig nog niet, tenzij in uitzonderlijke situaties.

Onze hulp op afstand dienst is nooit gestopt, dus die blijft gewoon doorlopen.

Webdevelopment

Het fysieke ontwerpen en maken van websites en webshops is altijd blijven doorgaan, maar we konden tijdelijk geen afspraken maken op ons kantoor. Dat kan nu wel weer.

Via mail of telefoon kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Voorlopig vragen wij om slechts met 1 persoon tegelijk te komen. De afspraak gebeurt ook altijd met mondmasker aan (breng uw eigen mondmasker mee!) en op veilige afstand.

Wij staan uiteraard ook altijd open voor afspraken via de digitale weg, zoals via Skype, Facetime, enz.

Verhuur

Onze verhuurdienst is het zwaarst getroffen en zal waarschijnlijk nog een jaar lijden onder de situatie, maar ook de verhuurdienst gaat weer volop van start. Meer daarover schreven we al op de blog van onze verhuursite op https://www.javeverhuur.be/blog/heropstart-corona

Wij hopen samen met u dat de Coronacrisis positief blijft evolueren en dat we snel terug kunnen keren naar het normale leven. Voor nu moeten we het doen met heel veel tussenstappen en veiligheidsmaatregelen, maar dat lukt ons wel.

Pieter Dejaeger

Zaakvoerder Jave Computers & Jave Verhuur