Het Corona virus houdt ons allen in de ban. Tot gisteren was vooral onze verhuurdienst getroffen door alle annulaties, maar na de nieuwere strenge regels opgelegd door de regering is er ook een impact op de dienstverlening van Jave Computers.

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten alle niet essentiële winkels en handelszaken sluiten. Wij hebben sowieso al geen winkel waar je vrij naartoe kunt komen, dus dat vormt alvast geen probleem.

Verder houden wij ons uiteraard volledig aan de richtlijnen, waardoor we sowieso geen interventies meer ter plaatse doen. Ook in ons atelier kunnen we voorlopig niemand meer ontvangen.

Wat doen we wel nog?

Enkel dringende herstellingen zijn nog mogelijk!

Zeker nu iedereen moet telewerken, is het belangrijk dat computers gewoon doen wat ze moeten doen. Helaas houden technische problemen geen rekening met het Corona virus.

Wij kunnen niemand meer ontvangen in ons atelier, maar u kunt wel gebruik maken van onze 24/7 inleverservice voor computers en andere toestellen die noodzakelijk zijn. Deze dienst lanceerden we enkele maanden geleden en komt nu goed van pas.

Ga naar onze herstellingspagina (klik hier) en scroll naar beneden en klik op ‘Toestel aanmelden’. Vul de nodige gegevens in en u krijgt van ons via mail de instructies om uw toestel binnen te brengen. Geheel volgens de veiligheidsvoorschriften is er geen menselijk contact.

Om veiligheidsredenen kunnen we de gedetailleerde instructies enkel bezorgen na het aanmelden van uw toestel.

Hulp op afstand

Als er één dienst is die helemaal op deze coronacrisis is gericht, dan is het hulp op afstand. Hiervoor hoeven we uw computer zelfs niet fysiek aan te raken. U belt of mailt ons en we maken een afspraak. Op het afgesproken moment nemen wij uw computer over vanuit ons atelier.

Meer over deze dienst op de thuishulppagina (klik hier).

Verkoop

Hoewel de stocks bij onze groothandel momenteel zeer laag staan, kunt u nog steeds een aankoop op offerte doen. Ook hiervoor kunt u niet langskomen in ons atelier, maar bezorgen we u de offerte digitaal.

Vraag uw offerte aan via de verkoopagina (klik hier).

Door de coronamaatregelen is enkel online verkoop mogelijk, geen afspraak hier ter plaatse mogelijk!

Websites

Tijdens deze crisis blijven wij verder werken aan websites en webshops. Besprekingen gebeuren enkel via telefoon, mail of videochat.