Blij stellen we de nieuwe website van EVM Electrical Solutions voor.

Eerder ontwierpen wij voor deze klant al een webshop voor het verhuren van hun materialen. We zijn dan ook tevreden dat EVM nogmaals het vertrouwen stelde in Jave Computers om ook de algemene website van hun zaak te ontwerpen.

Voor deze website had de klant een aantal specifieke eisen, waardoor deze website in zeer nauwe samenspraak met de klant werd gemaakt.

Eén van vragen was dat de website volledig in zwart en wittinten zou ontworpen worden. De enige kleuren op de website komen dan ook uit de foto’s van de projecten.

En dat was dan weer volledig de bedoeling, want EVM is gespecialiseerd in lichtinstallaties.

Naast het centraliseren van de projecten moest deze website ook een functionele kant krijgen. Hoe mee projecten EVM beheert, hoe meer mogelijke storingen en vragen voor hulp. Tijdens interventies is het vaak moeilijk om andere vragen bij te houden. Daarom werd op de website een storingsmelder ingebouwd, waar de klant zijn klanten naar kan doorverwijzen. Deze berichten kunnen dan rustig bekeken worden met als gepaste actie tot gevolg.

De zaakvoerder vergeet ook zijn klanten niet. Naast de trots op het geleverde werk, is ook plaats voorzien om de logo’s van de klanten te tonen.

Over EVM

EVM Electrical Solutions wordt geleid door de jonge Sam Van Maele die in het jaar 2013 dit bedrijf uit de grond stampte. Hij startte dit bedrijf vanuit zijn studie bachelor energietechnologie aan Kaho Sint-Lieven te Gent.

Wat doet EVM

Ze bieden technische diensten aan voor recreatie & themaparken, steden & gemeenten, bedrijven & retail.
Daarbij houden ze vast aan 3 pijlers.
 • Ontwerp en realisatie van architecturale & outdoor lichtinstallaties.
 • Ontwerp en realisatie van technisch maatwerk:- vermogen – en stuurborden,
  – stroomkabels
  – bedieningspanelen
  – Aluminium transportkarren & constructies
  – Maatwerk projecten op aanvraag
 • Technische installatietechnieken: Realisatie van nieuwe projecten en onderhoud en/of onderhoud bestaande installaties.
  – Elektrische installaties
  – Verlichting systemen
  – Montage en bekabelingswerken
  – Herstellingen & service

Intussen heeft EVM Electrical Solutions al naam gemaakt en kan het enkele mooie namen in zijn klantenbestand weergeven. Zo mochten ze al projecten uitvoeren voor Plopsaland De Panne, Frederiek van Pamel, Belgium Pier, Stad Brugge, Stad Damme, enz.

Bezoek de website op www.e-vm.be