Met trots stellen wij de nieuwe website voor muziekgroep GeBaK voor.

Al sinds 2005 verzorgen wij voor deze groep de online activiteiten. Dat maakt dat GeBaK één van onze allereerste klanten was.

Het hoeft niet gezegd dat we intussen een hele weg hebben afgelegd.

Deze nieuwe website is intussen een derde versie.

De oude site was intussen al 7 jaar oud. Zeven jaar geleden geldden er nog andere regels op het internet. Toen was het vooral de bedoeling dat een site er goed uitzag op een desktopcomputer en laptop.

Anno 2020 is dat wel anders. Nu moet een website er goed uitzien op het grootste…….. en het kleinste scherm. Dat heet dan met een mooi woord een responsive design. Iets waar wij uiteraard ook voor zorgen. Deze website is dan ook volledig compatibel met alle toestellen.

Met de vernieuwing van de website, is inhoudelijk ook alles weer op punt gezet en zijn er wat nieuwigheden ingebouwd zoals het online bestellen van cd’s.

De volledige site is aanpasbaar door de klant zelf via een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Het CMS zorgt ervoor dat de klant zonder enige technische kennis bijna alle aspecten van de site kan aanpassen naar zijn wens.

De website is te bekijken op www.muzikaalgebak.be .