In deze blog lichten we graag onze klant DEcars uit! De zaakvoerder en jonge ondernemer liet zijn webshop ontwikkelen door Jave Computers. Zie hiervoor www.decars.be .

Online verkoop is booming business . Geef nu toe, wie bestelde nog nooit iets online, en wie gaat niet eerst even online zoeken, vooraleer naar de winkel te lopen?

Hoewel online verkoop in de lift zit, is niet gemakkelijk om een nieuwe webshop aan de man te brengen. Probeer maar eens op te boksen tegen giganten als Bol.com en Coolblue.  Je moet je kunnen onderscheiden van de rest en dat geven wij onze klanten altijd mee.

De enige juiste weg is de weg vooruit….

En dat weet zaakvoerder Jason Allaert als geen ander.

Naast het aanbieden van kwalteitsvolle diensten is ook het product van onmetelijk groot belang. Daarom ging Jason op zoek naar beste producten op de markt voor de beste prijs.

IGL Coatings

En daar is het resultaat. Vanaf vandaag is DEcars de officiële flagshipstore van IGL Coatings in België.
De oude producten zijn intussen verdwenen van de webshop en alle nieuwe IGL Coatings producten zijn toegevoegd.

IGL coatings biedt een duurzame lakbescherming  voor uw auto. Deze coating is kraswerend, waterafstotend en UV bestendig. Het is een glascoating die zich op moleculair niveau aan de lak van de auto hecht. Zowel voor nieuwe auto’s als gebruikte tweedehands is een behandeling aan te bevelen.

Er zijn 3 mogelijkheden binnen IGL Lakbescherming, namelijk Quartz, Quartz+ en Kenzo. Het belangrijkste verschil zit in de hardheid, uitgedrukt in Mohs en de standtijd van de coating . Hoe hoger de hardheid is, hoe beter uw lak beschermd is. Daarnaast is de standtijd en garantie ook langer.

Eénmalige promotie

Om de lancering in België te vieren is er éénmalig een korting van 15% op alle producten. Dit enkel van vrijdag 17 tot en met 24 januari met kortingcode IGL-2020 . Deze code kun je ingeven bij het afrekenen op de webshop, waarna automatisch de korting wordt toegepast. Surf snel naar www.decars.be/shop om alle producten te bekijken.