Jave Computers Brugge  

De beste weg naar een gezonde PC of Mac regio Oostkamp - Torhout - Brugge

Assebroek, Oostkamp, Ruddervoorde, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Torhout, Wingene, Zwevezele, ...

Website - Webwinkel - Webstore maken


Wie om welke reden dan ook een wat men noemt écht groot publiek wil bereiken, is bij Jave Computers aan het juiste adres. Het aanmaken van een eigen website is daarvoor immers de uitgelezen manier. Jave Computers ontwerpt zowel uw eigen persoonlijke of hobbywebsite als een website voor uw bedrijf.

Kies uw optie...

     
         

Werkwijze en tarieven - Webwinkel

Een webwinkel bij Jave Computers betekent:

 • Een online winkel die past bij uw fysieke winkel (indien van toepassing).
 • Een gebruiksvriendelijk systeem waar iedereen vlot mee kan werken, zowel aan de gebruikerszijde als de beheerderszijde.
 • Een flexibel systeem dat u volledig naar uw hand kan zetten aan de hand van het soort producten die u wil aanbieden.
 • Verzendmogelijkheden per product, per categorie, per groep afzonderlijk in te stellen.
 • Correct facturatiesysteem, waarbij rekening wordt gehouden met zowel zakelijke als particuliere bestellingen in binnen- en buitenland (intracommunautaire leveringen)
 • BTW afhandeling volgens de wettelijk geldende normen per land.
 • Facturatiesysteem dat volledig automatisch werkt OF een systeem waarbij u manueel aanpassingen kunt doen (factuurnummering passend voor uw boekhouding).
 • Integratie van diverse online betalingsplatformen.
 • Systeem voor retourafhandelingen.
 • Winkel geschikt voor alle platformen (smartphone,tablet,pc,laptop) en besturingssystemen (Mac,Windows,Linux,IOS,Android,...).
 • Uw webwinkel wordt sowieso via een beveiligde verbinding geplaatst.

Eens uw webwinkel online is, kunt u er bovendien op rekenen dat wij de servercontrole, opvolging en onderhoud van uw website blijven verzorgen.
Daarvoor betaalt u een jaarlijkse onderhoudskost.

Als voorbeeld kunt u ook onze eigen webwinkel bezoeken op https://www.javeweb.com, een inkijk in ons beheerderspanneel is altijd mogelijk op aanvraag.

Prijzen

Beschrijving
Kostprijs *
Ontwikkeling webwinkel **
€ 1700Speciale vereisten***
Prijs na besprekingOnderhoudskosten (jaarlijks)****
€ 600-800Hosting + domeinnaam (jaarlijks)*****
€ 100* Prijzen exclusief BTW.
**Betreffende een normale webwinkel. Mocht uw website niet vallen in deze categorie, dan wordt dit op voorhand besproken tijdens het verkennende gesprek.
*** Er zijn mogelijk extra kosten voor speciale third party modificaties specifiek voor uw webstore. Bijvoorbeeld betalende plugins voor betalingssystemen. Dit word samen met u besproken.
**** De jaarlijkse onderhoudskosten zijn afhankelijk van het type webwinkel. Bij de meeste websites ligt dit bedrag rond €600. De onderhoudskost omvat het up to date houden van de technische kant van uw website en de servers.
**** Voor een webwinkel volstaan de standaard hostingpakketten niet en is een speciale hosting voor webwinkels nodig. Wie bieden u een pakket aan van € 100 inclusief domeinnaam. Voor grote webwinkels kan het nodig zijn dit pakket nog uit te breiden. In dat geval bespreken we dit met u persoonlijk.


Werkwijze en tarieven - Website

Jave Computers ontwerpt (x)HTML en PHP websites geschikt voor alle platformen.

Voor een optimale klantenservice luistert Jave Computers graag naar al uw wensen.

Duidelijkheid is een van onze sterkste troeven, daarom werken wij met volgend stappenplan:

 • We maken een afspraak om uw wensen en verlangens te bespreken en kennis te maken met uw bedrijf, vereniging of het onderwerp waarvoor we een website moeten ontwikkelen.
  Deze fase kan ook via telefoon of e-mail verlopen.
 • Een offerte * wordt u bezorgd en na akkoord gaan wij verder. Uw akkoord wordt gegeven d.m.v. het betalen van een voorschot van 30% van het totaalbedrag en de hostingkosten.
 • Er wordt een voorstelling gemaakt met een voorstel voor uw website of een proefontwerp online gezet.
  U keurt het ontwerp goed of geeft ons uw opmerkingen door.
  Wanneer we het eens zijn over het ontwerp, gaan we over naar de volgende fase.
 • We starten met het ontwikkelen van de broncode of het installeren van uw webwinkel.
 • Uw website of wordt inhoudelijk aangevuld of er wordt een proefinhoud geplaatst in uw webstore.
 • Na een finale controle door u wordt de website online geplaatst.

Tijdens het proces kunt u telkens meevolgen en uw opmerkingen doorgeven.

De inhoud van de verschillende pagina's op uw website kunt u ons via mail bezorgen of u kunt ervoor kiezen dat wij een inhoud voorzien die u nadien kan verbeteren of aanpassen.

Indien gewenst wordt uw website uitgerust met ons eigen CMS (content management systeem). Op die manier kunt u de inhoud van uw website volledig zelf beheren via een control panel.

Eens uw site online is, kunt u er bovendien op rekenen dat wij de servercontrole, opvolging en onderhoud van uw website blijven verzorgen.
Daarvoor betaalt u een jaarlijkse onderhoudskost. Inhoudelijke wijzigingen zijn inbegrepen, tenzij dit heel frequent nodig is. In dat laatste geval spreken we een andere formule af.

(*) Tenzij u tijdens het ontwerpproces afwijkt van het oorspronkelijke plan, bijvoorbeeld omdat u graag nog wat extra pagina’s of opties toevoegt, is de richtprijs op de offerte ook de effectieve kostprijs van uw website.

Mobiele (smartphone) website

Al onze websites zijn sowieso geschikt gemaakt voor smartphones en tablets.
Op een tablet en smartphone kunt u zonder zoomen de gehele website bekijken en navigeren tussen de pagina's.

Dit heeft als voordeel dat zoekmachines als Google uw site hoger in de resultaten weergeven als de bezoeker een smartphone gebruikt.

Prijzen

Beschrijving
Kostprijs *
Website algemeen **
€ 1500CMS (Content management systeem)
€ 500Speciale vereisten***
Prijs na besprekingOnderhoudskosten (jaarlijks)****
€ 300 tot 600Webhosting en domeinnaam (jaarlijks)*****
VA € 39* Prijzen exclusief BTW.
**Betreffende een normale website met een redelijk aantal pagina's en exclusief CMS en speciaal te ontwikkelen diensten. Mocht uw website niet vallen in deze categorie, dan wordt dit op voorhand besproken tijdens het verkennende gesprek. .
*** Onder speciale vereisten verstaan wij bijvoorbeeld een ledenbeheersysteem, stockbeheer, enz.
**** De jaarlijkse onderhoudskosten zijn afhankelijk van het type website en de frequentie van aanpassingen. Bij de meeste websites ligt dit bedrag rond € 500. De onderhoudskost omvat het up to date houden van de technische kant van uw website en de servers. Ook inhoudelijke wijzigingen zijn inbegrepen, tenzij dit met een te hoge frequentie moet gebeuren. In de laatste geval wordt een specifieke prijs afgesproken met de klant.
***** Uw webhosting pakket hangt af van de grootte van uw website, voor de meeste websites volstaat ons basispakket. Zie HIER.


 

Door ons ontwikkeld

Een greep uit de websites en webwinkels door ons ontwikkeld.
Sites met een sterretje onder de link worden inhoudelijk door de klant zelf aangepast doormiddel van het CMS door Jave Computers aangeboden. Wij zijn daardoor niet verantwoordelijk voor eventuele lay-out bij de teksten.

 
Jeugdmuziekatelier Allegro

www.jma-allegro.be

Ook gebruikt bij JMA's W-VL