!! OPGELET !!

Voor onbepaalde duur worden geen huisbezoeken meer ingepland. Dit wegens een te druk programma.
Alleen voor vaste klanten en uitzonderlijke gevallen kan dit nog.
Onze pickup and return service (wij halen uw toestellen op) blijft wel actief! Dit kan een goed alternatief zijn voor wie niet zelf zijn producten tot bij ons kan brengen. Dank voor uw begrip!

Jave Computers Brugge  

De beste weg naar een gezonde PC of Mac regio Oostkamp - Torhout - Brugge

Assebroek, Oostkamp, Ruddervoorde, Sint-Andries, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Torhout, Wingene, Zwevezele, ...

Super snelle computer met een SSD


SSDU hebt een oude of nieuwe pc/laptop die op papier nog helemaal mee is met de huidige normen, maar de werksnelheid valt wat tegen. Of u heeft een oude pc/laptop die een snelheidsboost nodig heeft.

Een SSD is de upgrade die uw computer nodig heeft. SSD staat voor 'Solid State Drive' en is een nieuw type harde schijf zonder bewegende onderdelen, een beetje te vergelijken met het kaartje voor uw fototoestel. Een SSD kan perfect de plaats innemen van uw huidige harde schijf en werkt tot 10x sneller dan een traditionele harde schijf. Het effect van een SSD is dan ook onmiddellijk voelbaar in de werksnelheid van uw computer en is bovendien veel zuiniger en maak GEEN geluid.

Naast de vele voordelen is er één groot nadeel en dat is de prijs. SSD's zijn veel duurder dan traditionele harde schijven, maar ook hier zijn creative oplossingen mogelijk zoals het plaatsen van een kleinere SSD (128-256GB) waar uw besturingssysteem (Windows of MacOS) op geïnstalleerd wordt samen met de meest gebruikte programma's en daarnaast een traditionele harde schijf waar al uw bestanden/foto's/video's op komen. Zo profiteert u van een heelijke werksnelheid en hebt u toch veel ruimte voor al uw persoonlijke bestanden.

In laptops is het niet altijd mogelijk om een 2e harde schijf te plaatsen, waardoor u vaak genoodzaakt bent om een SSD te kiezen die voldoende opslagcapaciteit heeft voor zowel uw besturingssysteem als uw bestanden.

Interesse?

Jave computers zorgt voor professionele montage en zet uw besturingssysteem, bestanden en programma's over naar uw SSD of combinatie SSD en traditionele harde schijf.

Als u de mogelijkheden voor uw systeem wil kennen, dan doen wij graag gratis een analyse op ons kantoor of wij komen aan huis aan het normale uurtarief.
De eventuele plaatsing en omzetting gebeurt altijd in ons atelier.

Speciaal voor Mac gebruikers: Alle MacBook pro's zonder retina scherm en met klassieke harde schijf, kunnen uitgerust worden met een SSD. Staat u nu voor de keuze om een nieuwe Macbook Pro aan te schaffen, overweeg dan het laatste non-retina model aan te schaffen en laat ons een SSD in de plaats van de bijgeleverde schijf te plaatsen. U zult een betere/snellere ervaring hebben dan met het goedkooptse retina model en u bent een stuk minder geld kwijt!

Prijzen

Beschrijving
Kostprijs *
Montage + overzetten data**
€ 70Richtprijs SSD 128 GB ***
€ 65 - € 85Richtprijs SSD 256 GB ***
€ 105 - € 125Richtprijs SSD 500 GB ***
€ 200 - € 230Richtprijs SSD 1 TB ***
€ 400 - € 430* Prijzen inclusief BTW.
** U dient in het bezit te zijn van een geldige windows licentie en geeft ons de te installeren software mee. Prijs exclusief aankoop SSD.
*** Dit zijn richtprijzen, de definitieve prijs kan licht afwijken en kunt u bij ons verkrijgen.
         
 
Diensten - herstellingen
Herstellingen
SSD plaatsen
Cloud diensten
Verkoop
Hulp aan huis
Wij komen langs
Pick-up & return
Hulp op afstand
Verhuur materiaal
Audio
Beamer
Laptops
Projectieschermen
Beeld
Kabels
Varia
Website maken
Contact
Links
Jave Computers Brugge
Algemene contactgegevens
facebook 
Jave Computers

Watering 1
8020 Oostkamp


Tel: 0485 33 23 21